Laily Lanisy

Hi there,
 
Welcome to my blog.  I am a wife and a mother with so many hobbies and dreams.   Most of my dreams have come true and some others are still in the process to materialize.  I am a firm believer  that each and every dream will come true.  What will become of us, only to the extent of our dreams.  So, friends, start dreaming big!!
 
It has been over a year since I joined the WordPress community, but I am still far from proficient in this amazing virtual world.  Please, do not be too critical to me, I’m still learning.  Just kidding… Please be very critical, so I can improve my blog.
 
At first, I just wanted to archive all my fiction writings: short stories, novels and novellas that I’ve  written and published in various Indonesian magazines to prevent them  from being  scattered and lost.

Fiction

Then came the desire to record all my art collections that I have collected  for almost three decades.  

Clown figurines

The Magic of Comedy 1

Paintings

Kartika Affandi

I love each one them dearly and intend to have them forever.  However, I remember the words of one of the artists whose paintings I collect.  She told me to sell her paintings if there is an offer to buy, and she will paint a new and better one for me.  
 
Then travel notes were included in the blog.  My husband and I love to travel and like to enjoy good food.  
 
Uchiko 6

 

Old Faithful Geyser, Yellowstone National Park

Old Faithful Geyser, Yellowstone National Park

 

That’s why this blog seemed to be jumping from one topic to the others.   That’s my defend and I rest my case.
 
Feel free to explore and will appreciate very much if you could leave a comment or two, so I know that you’ve been visiting my blog.
 
Warmest regards,
 
Laily Lanisy
Advertisements
  1. Mbak Laily yang selalu tampil hepi…,

    tanpa sengaja aku tersedot pusaran takdir dan terdampar di belantara karya mbak Laily
    aku terpana dan dengan rakusnya kunikmati semua sajian yang tersedia
    kebetulan banyak diantara yang tersaji, sesuai dengan citarasaku

    wow…! itulah kalimat pertama yang terlintas saat membuka halaman pertama dari blok

    berikut beberapa comments aku :
    > semua konten di narasikan dengan sangat menarik dan sangat ‘traveller’ sekali
    > place & art : konten yg bernuansa Indonesia ditambah dong Mbak…
    > layout dan grafis : tidak sepadan dengan kualitas tulisan, kurang ‘greget’
    > writing style : enjoy and relax…., I like it!

    well done, Mbak, aku ngiri… soalnya aku belum bisa buat yg kayak gitu
    Gani, mantan graphic designer, pt. hm sampoerna tbk,

  2. Hallo mas Gani,

    Terima kasih atas input-nya.

    Aku masih baru di dunia blogging ini … Ini baru belajar jadi masih grotal-gratil. Tadinya sih tujuannya cuma untuk menulis pengalaman-pengalaman perjalanan biar tidak lupa tempat-tempat yang pernah dikunjungi.

    Tulisan juga yang kebetulan ada dihadapan… Karena hobby-nya makan ya kebanyakan tentang restaurant, hehehe. Cuma kadang saking laparnya lupa motret tempatnya….

    Mengenai lay-outnya, lay-out gratisan, jadi ya seadanya. Nanti kalau sudah agak mahir baru berani cari yang lebih OK …

    Sekali lagi terima kasih atas comment-nya.

    Salam…. Mas Gani ada dimana dan kegiatannya sekarang apa?

  3. Bravo mbak Laily…. Bagus deh blog nya, gambarnya .. tulisannya…. jadi memberikan informasi tambahan buat pembacanya…..

  4. Is the fat clown for sale.Thanks Kate

  5. Akhirnya pencarian panjang pengarang favorit sy

  6. Hai Mbak Laily…,

    dua tahun sudah semenjak aku ngintip blog ini untuk kali pertama,
    sekarang tampilan sudah jauh lebih okey dan penuh gaya,
    isinya pun lebih bervariasi dan bercitarasa,
    bener bener aku suka…

    ngikutin status Mbak Laily bisa bikin ngiri,
    jalan-jalan ke luar negri bagaikan pergi ke pasar turi,
    selalu ada tempat dan masakan asyik untuk dinikmati,
    tersaji dalam paparan lugas dan penuh arti…

    gani

    • Mas Gani,

      Terima kasih banyak sudah mau mengikuti blogku ini. Saking seringnya jalan-jalan, kadang malah jadi enggak punya waktu untuk mengupdate blog.

      Komentar-komentar seperti komentarnya mas Gani, memberiku semangat untuk mengisi blog ini. Sekali lagi terima kasih.

      LL

  7. Hi Laily, like your blog. Sudah lama mau tulis blog kok ya ngak maju2 lo aku ini. So its inspiring untuk mencoba meneruskan menulis ….. dengan segala cita2 yang kecil or yang besar yang sudah tercapai atau yang belum tercapai … I agree .. think BIG !!!

    • Hi, Ka, thanks sudah mau mampir ke blogku. Aku masih grotal-gratil juga sih. Pokoknya bondo nekad. Ayo dong mulai nulis blog,. Banak pengalaman Karen yang sangat berharga untuk dishare….

      LL

  8. Riri Fitri Sari

    Dear Mbak Laily.
    I am so happy to find your Novellete “Ribuan Mil dari Mama”, I read more than 30 years a go.. I have been inspired by your story. I treasured them on my memory. You will not believe me that it is one of the best novellete I read. Thank you so much.

    Now, it is time for my 3 girls to read them.
    I wish I could meet you one day..

    Riri Fitri Sari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: